Geen frames zichtbaar? Klik hier voor de volledige versie!    
Linkpagina Contact

 

 

 

m
contactpersoon: Patrick Jacobs
adres: Lorkenhof 5, 3290 Diest
telefoon 013 31 50 44
gsm 0496 17 99 81
e-mail: jaco36@telenet.be
website: www.jaco2ndrule.be
categorie: muziek en zang
 
BESCHRIJVING

 

Rustige, door iedereen mee zingbare Nederlandstalige en Engelstalige folk-, rock- en kleinkunstnummers van de laatste vijftig jaren, gebracht door drie vijftigers op gitaren, accordeon, tenorbanjo, 5-string banjo, mandoline en contrabas.
Een bijkomende microfoon staat altijd klaar voor de plaatselijke idolen.

Meezingboekje op voorhand leverbaar in één exemplaar (op het gewenste aantal exemplaren te kopiëren door de organisator).

Maak zelf je keuze uit onze playlist, met ongeveer 15 nummers per gespeeld uur. Als de gewenste speelduur bv. drie uren is, kan je 45 nummers selecteren uit onze playlist. Simpelweg: wij spelen wat je vraagt. Klik hier voor onze playlist, maak je keuze en stuur ons die door per e-mail.

De groep brengt zijn eigen installatie mee en een podium is geen must. Als het optreden doorgaat in openlucht dan dient de organisator te voorzien in een degelijke overdekking (bescherming tegen zon, koude en regen)!
Door de organisator te voorzien: een natje en een droogje zodat we niet van honger en dorst omkomen.

Kostprijs: € 300. Er wordt een contract voor kleine vergoedingsregeling opgesteld. Voor de vervoerskosten wordt een kilometervergoeding aangerekend (€ 0,3093 per km, twee auto's).

Duur: middag- of avondvullend programma en/of invulling naar wens van de organisator.